dissabte, 27 de març del 2010

Estrena al princesa SOFIA


Hola!

Doncs m'he decidit a crear el bloc per anar fent relats de les aventures i desventures que anem vivint en aquest "mundillo" del làser. Com que és impossible anar a tots els events de l'apretat calendari i molta gent té ganes de notícies fresques, a més a més de fer-ho par als laseristes del Balís gairebé cada setmana, ho publicaré aquí també!

De moment, faré la primera "entrada" amb l'estrena a Palma de Mallorca. Ja se sap que és un dia dur, ja que la trasme ens fa fora de bon matí i només arribar a Can Pastilla s'ha de descarregar i fer la llarga cua de medicions... punxar la base i preparar els sistemes per passar per la carpa i que li posin el segell a tot. El següent és posar les enganxnies!!! (és la pitjor part).

Després, com que amb el viatge es poden perdre coses i no teníem res preparat, hem sortit a navegar un ratet, no per entrenar, sinó per veure que tot estigués al seu lloc i veure que amb el material de regata anem ràpid!! Avui dia de vent molt irregular, tant d'intensitat com de direcció, W variable de 1,5 a 10 nusos. Una hora i a descansar!

Demà comencem. Que hi hagi sort!!!

P.D: La foto no és d'avui, però m'agrada molt i hi surt el Brown molt afavorit




2 comentaris: